geld7Er zijn zoveel gevallen te bedenken, waarbij alleen direct geld lenen de oplossing is. Bij sommige leningaanvragen gaan er soms weken overheen, voordat u bericht terugkrijgt. Ondertussen komt u misschien daardoor flink in de problemen. Een snelle beoordeling van uw aanvraag komt daarom als geroepen! In dit geval is het belangrijk dat u zich allereerst afvraagt welk soort lening in uw situatie precies nodig is.

336x280

Een beetje bijlenen…
Wilt u een beetje extra geld lenen (dus geen serieuze lening afsluiten), dan komt een minikrediet of minilening in aanmerking. Zoekt u snel naar een manier om een groter bedrag te lenen, dan zou een doorlopend krediet of een persoonlijke lening een mogelijkheid kunnen zijn. Deze beschikken over een lange looptijd en, meestal, gunstigere rentetarieven. Een minilening of flitskrediet is een piepkleine geldlening (meestal tot 750 euro) én met een korte looptijd. Meestal niet langer dan dertig dagen.

Hoeveel kunt u lenen?
U hebt waarschijnlijk nu een keuze kunnen maken uit het soort geldlening die u wilt aanvragen? Dan is het belangrijk om in te schatten of u het bedrag dat u in gedachten hebt ook echt kunt lenen. Het berekenen daarvan gaat ongeveer als volgt:

  • Wat is uw maandelijkse inkomen uit werk of overige verdiensten?
  • Hebt u op dit moment elders nog een lopende lening?
  • Wat is de hoogte van uw spaargeld?

Wanneer staat het geldbedrag op de bankrekening?
Wilt u vandaag nog de aanvraag voor direct geld lenen doen, dan is dat alleen mogelijk met een z.g. minilening. Dezelfde dag óf de dag daarna, staat het bedrag op uw rekening. De aanvraag zelf duurt ongeveer drie tot vijf minuten. Dit kunt u online doen. U krijgt in vrijwel alle gevallen nog dezelfde dag een offerte (per mail) toegestuurd. Lees deze goed door en let daarbij speciaal op de voorwaarden en regels waaraan u zich moet houden! Dit is erg belangrijk. Onderteken vervolgens deze offerte, scan het in en mail deze naar de aanbieder. Zorg dat, voor een goede behandeling, u eventuele extra papieren ook meestuurt. Als alles correct verloopt, dan staat het geldbedrag binnen vierentwintig uur op de rekening. We wensen u veel succes toe!

336x280