Bij wie kunt u hiervoor terecht?

Zeer veel Nederlanders zoeken vandaag de dag op het internet naar informatie over geld lenen. U ook. Anders zou u niet op onze website terecht zijn gekomen. Er zijn zoveel verschillende instellingen, tussenpersonen en banken bij wie u tegenwoordig diverse soorten leningen kunt afsluiten, dat u door de bomen soms het bos niet meer kunt zien. Om het u gemakkelijk te maken, plaatsen wij op onze site enkele bekende lening-en kredietverstrekkers. In onze ogen zijn dit de beste aanbieders op dit moment en via hen kunt u misschien vandaag nog een offerte aanvragen. Is dit toch niet wat u zocht? Dan raden wij u aan om snel verder te lezen!

Wat is uw leendoel?

Niet geheel onbelangrijk is het om van te voren, dus voordat u een offerte opvraagt, te weten met welk doel u een aanvraag wilt doen. In dat kader is het weer zeer belangrijk om te beseffen dat u voor grote leningen altijd een vast inkomen moet hebben, geen negatief BKR mag hebben en minimaal 18 jaren oud moet zijn. Het leeftijdslimiet voor het afsluiten van een geldlening is bijna bij elke geldverstrekker 72 jaar. Terugkomend op het bestedingsdoel: hebt u maar een klein geldbedrag nodig voor bijvoorbeeld een rekening die u anders niet op tijd kunt betalen? Dan kunt u een minilening afsluiten. Hiervoor hebt u zelfs meestal geen vaste inkomsten nodig. Wel moet u dit soort kredieten vaak binnen een maand alweer terugbetalen. Wilt u bijvoorbeeld een gloednieuwe auto aanschaffen, en hebt u een flink bedrag nodig? Dan is dit uiteraard mogelijk, maar moet u rekening houden met de voorwaarden die wij hierboven net met u bespraken.

Hoe de juiste lening kiezen?

U kunt natuurlijk gewoon direct naar een bank toegaan en u laten adviseren. Wij gaan er echter vanuit dat u direct vandaag nog een geldbedrag overgemaakt wilt krijgen. U kunt zich dan ook wenden tot ons advertentie-aanbod op onze website. Deze kredietverstrekkers kunnen u meestal vandaag nog helpen. Een beetje geld lenen kan tot €1000,- en de voorwaarden hiervoor zijn niet zo streng meestal.

Tip: oversluiten van bestaande leningen

Ten slotte is het altijd handig om eens te bekijken of het mogelijk is al uw soorten leningen (rood staan, krediet, hypotheek) onder te brengen bij een en dezelfde aanbieder. Dit kan u op de langere termijn behoorlijk wat schelen. Maakt u hiervoor bij diverse instellingen eens een afspraak, zodat u goed vergelijken kunt.