U hebt vandaag of binnenkort een doorlopend krediet nodig? Misschien omdat u het een veilig gevoel geeft wanneer u altijd over extra geld kunt beschikken, bijvoorbeeld voor het geval er belangrijke apparaten in uw huis het begeven, of wanneer u eventjes moet wachten op uw loon. Natuurlijk is een geldkrediet ook te gebruiken voor de aanschaf van andere zaken. Zoals voor het kopen van een auto, het betalen van schoolboeken voor uw kinderen of gewoon om uw vakantie hiervan te betalen. In dit artikel gaan we met name een bekende kredietverstrekker doorlichten en met u bespreken. Namelijk: de Kredietconcurrent.

De Kredietconcurrent

Dit bedrijf heeft als slogan: “maakt geld lenen betaalbaar“.
Natuurlijk zou het liefst elke kredietverstrekker dit slogan willen voeren, maar in dit geval maakt het bedrijf de kreet en belofte ook waar. Ze hanteren een van de laagste rentes in vergelijking met concurrenten. Ze zijn dus werkelijk een kredietconcurrent. Het bedrijf is ingeschreven bij het AFM met inschrijvingsnummer: 12005470. Ook is het vanzelfsprekend lid van de KvK met als handelsnummer: 34390293. Het bedrijf kenmerkt zich door zijn nette en overzichtelijke website, waarop alle diensten duidelijk vermeld staan. Het kenmerkt zich ook door zijn vriendelijke klantenservice en snelle levering van diensten.

Wat zijn de grootste voordelen van lenen?

De organisatie belooft u lage maandlasten en tevens een lage rente.
U kunt zelf, door middel van een online rekenmachine op de site, uw eigen krediet berekenen.
Tevens is het afsluiten binnen een paar tellen geregeld. Ze vertellen ook dat ze transparantie een belangrijke factor vinden binnen het bedrijf.

Aanbiedingen

U kunt zich via de site gemakkelijk inschrijven door uw mailadres in te voeren. U krijgt dan regelmatig mailjes met daarin de beste aanbiedingen die op dat moment geldig zijn. Dit is absoluut een aanrader om te doen. Op die wijze bent u op de hoogte van de huidige rentetarieven, krijgt u tips en advies. Wilt u het liefst niet wachten op aanbiedingen maar direct advies of meer informatie vragen? U kunt een offerte opvragen maar u kunt ook persoonlijk in contact komen met het bedrijf. Op de website kunt u naar de contactpagina gaan en aldaar een mailtje achterlaten. U kunt ook bellen naar Tel: 020 4114444. Let op: ze zijn alleen te bereiken op maandag tot en met vrijdag. Namelijk van 9.00 tot 21.00 uur en op de zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wij hopen dat u iets aan onze informatie hebt gehad. Veel succes met het afsluiten van een krediet!