Is uw laptop kapot en heeft u dringend een nieuwe nodig? Geld lenen voor een nieuwe laptop is in dat geval een mogelijkheid. Vooral voor mensen die niet de mogelijkheid hebben een computer uit eigen zak te betalen, zijn er speciale computer financieringen. Lees op deze pagina wat voor soort lening het betreft en of u hiervoor in aanmerking komt.

Een kleine lening zodat u een laptop kunt financieren

Laptops en tablets zijn niet meer weg te denken in de meeste huishoudens. Ook voor ondernemers zijn het onmisbare goederen. Als uw computer niet meer goed werkt of aan vervanging toe is, kan het lastig zijn een nieuwe te financieren. Speciaal voor deze mensen is er de mogelijkheid een kleine lening af te sluiten. Het is een persoonlijke lening, met een korte looptijd en een rentetarief die van te voren is vastgelegd. De rente en aflossing zijn verwerkt in één bedrag die u maandelijks moet betalen. Zodoende weet u precies wat de lening u kost.

Andere financieringsmogelijkheden

Niet alleen een kleine Persoonlijke lening kan als financiering fungeren voor een nieuwe laptop, integendeel. U kunt ook een laptop kopen op afbetaling.

Afbetaling

Bijna alle grote webwinkels bieden kopen op afbetaling als extra service aan. Denk bijvoorbeeld aan BCC, Mediamarkt, Neckermann, Wehkamp en Otto.nl. Neem van te voren wel goed de voorwaarden door en berekenen hoeveel de laptop u in totaal kost. Over het algemeen betaalt u bij webwinkels 13 tot 15% per jaar aan rente.

Rood staan

Een andere optie is om extra rood staan bij de bank aan te vragen. Vrijwel elke bank geeft klanten de mogelijkheid om extra geld op te nemen. We noemen dit ook wel een rekening courant of krediet op betaalrekening. Het is echter een duurdere vorm van geld lenen maar niet duurder dan wat koop op afbetaling u kost. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om versneld en boetevrij af te lossen.