Een minilening kan even uitkomst bieden

U wilt een klein beetje geld lenen maar vraagt zich af waar u speciaal op moet letten? Ook vraagt u zich af óf u wel een minilening kunt aanvragen, waaraan u moet voldoen? De voorwaarden voor het aanvragen van een minilening zijn niet zo heel zwaar over het algemeen. Ze zijn juist soepel. Natuurlijk maakt dit het aanvragen van een lening wel erg makkelijk. Om er voor te zorgen dat u hierdoor niet te snel en te makkelijk een lening gaat aanvragen, hebben wij dit document voor u geschreven. Leest u daarom gauw verder.

Hoeveel kunt u krijgen?

Hoeveel u kunt krijgen is verschillend. Bij de een kunt u al vanaf €100,- krijgen en bij sommige verstrekkers van dit soort leningen kunt u zelfs tot €1500,- vandaag nog opnemen. Het is verstandig om alleen het bedrag op te nemen wat u daadwerkelijk denkt nodig te hebben. Hebt u een negatief BKR, dan is zelfs een offerte aanvragen gewoon mogelijk.

Wat is de gemiddelde looptijd van een minilening?

Over het algemeen zijn de looptijden allemaal wel gelijk. Wij hebben het onderzocht en kwamen tot de ontdekking dat een looptijd van 60 dagen op dit moment het maximum is. Maar er zijn grote verschillen. Er zijn aanbieders die een maximale looptijd van maar 7 dagen hanteren. Dit geld moet u dus snel weer terugbetalen. Beter kunt U kijken bij Saldodipje, zie banners op onze site.

Wat kost het mij uiteindelijk?

Bij elke geldverstrekker betaalt u op de een of andere manier een vergoeding, in ruil voor het geleende bedrag. Sinds kort is er het een en ander veranderd. Veel minilening aanbieders dekken zich in en vragen om een garantsteller, een persoon welke de lening betaald indien Uzelf niet op tijd aflost. Het voordeel hiervan is wel dat de  kosten relatief laag blijven. Bij een minlening van 500 euro betaald U ongeveer 5 euro aan rente over een periode van 30 dagen.

Bij wie aanvragen?

Op onze website staan diverse advertenties van geldverstrekkers zoals Saldodipje die wij hebben geselecteerd. Al deze geldverstrekkers maken vandaag nog het geldbedrag aan u over.
Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar leest u de voorwaarden van de verstrekkers van minileningen allemaal goed door, zodat u weet waaraan u begint. En geld lenen kost u altijd meer dan dat het u vanzelfsprekend oplevert, kunt u op een andere wijze aan een geldbedrag komen (bijvoorbeeld via uw familie) dan is dat altijd aan te raden. Wij wensen u tot slot heel veel succes toe en leent u vooral verstandig geld.

500x500