Soms, of misschien wel vaker, is het gewoon noodzakelijk om snel aan een overbruggingskrediet te komen.
In feite is een overbruggingskrediet niets meer of minder dan snel geld lenen, 500 euro bijvoorbeeld. Net zoals het mogelijk is om rood te staan bij de bank, kunt u ook met dit type krediet eigenlijk rood staan. Alleen bespreken we in dit artikel eigenlijk een ander soort geldlening. We gaan namelijk de minilening uitleggen. Deze geldlening maakt het mogelijk om een klein bedrag te lenen, bijvoorbeeld 500 euro, en dat op dezelfde dag nog waarop u het aanvraagt.

De Voorwaarden

Er zijn wel een aantal voorwaarden waaraan u voldoen moet, alvorens u de aanvraag indient. Zo moet u natuurlijk de Nederlandse nationaliteit hebben en minimaal een-en-twintig jaar zijn. Een bankrekening in Nederland hebben en, meestal, €1100,- netto verdienen of meer per maand. Verder is het meestal niet mogelijk om geld te lenen wanneer u studeert, een uitkering hebt of een eigen bedrijfje hebt. Afhankelijk per aanbieder gelden deze eisen en een aanvraag doen heeft echt geen nut wanneer u niet kunt aantonen dat u aan alle voorwaarden van hen kunt voldoen. Het is dan verspilde moeite om de aanvraag in te dienen.

Waar nog meer op letten?

Het is heel erg belangrijk om te beseffen dat u een geldlening aanvraagt. Daarbij hoort een bepaald soort verantwoordelijkheidsgevoel; alles moet uiteraard terugbetaald worden. Hoe denkt u dit te kunnen doen? Gaat u geen gaten met gaten vullen? Bij dit soort geldleningen is het vaak zo dat het bedrag binnen een korte termijn, bijvoorbeeld 30 dagen, weer moet worden terugbetaald. Daarnaast betaalt u in de meeste gevallen extra kosten, zoals een vergoeding voor de aanvraag zelf (de administratie) maar ook nog eens een vast bedrag extra per geldbedrag. Het betreft uiteindelijk een hele dure lening. Misschien is dit voor een keer een handige oplossing, omdat u anders echt in de problemen komt. Maar wanneer u dit in de toekomst vaker gaat doen, is de kans aanwezig dat u nooit meer uit de schulden komt.

Hoe gaat het afsluiten in zijn werk

Via het internet zijn dit soort producten gemakkelijk aan te vragen en af te sluiten, door gewoon even te googelen. Ook via onze website kunt u doorgestuurd worden naar deze kredietverstrekkers. Kijkt u daarvoor gerust bij onze advertenties. Nogmaals: let u alstublieft goed op de voorwaarden. Ga nooit zomaar een verplichting aan zonder u goed in te lezen.

336x280