Is haastige spoed goed?

Soms komt u wel eens voor een hele vervelende verrassing te staan. Een vervelende financiële verrassing die u niet direct met eigen geld kunt opvangen.
Met spoed geld lenen is dan soms de enige optie. Vooral wanneer u niet beschikt over eigen geld, een goedgevulde spaarrekening of over vrienden/familie die u tijdelijk uit de brand kunnen helpen door een financiële injectie te doen. Heel vervelend allemaal, maar u wilt met spoed geld lenen maar hebt geen idee hoe u dit moet aanpakken en bij wie dit mogelijk is. De snelste oplossing is een minilening, welke vaak binnen 24 uur beschikbaar is. Zie onderstaande banners voor meer informatie

336x280

Zet alle mogelijkheden op een rijtje

Soms helpt het wanneer anderen voor u alles op een rijtje zetten of hardop voor u denken. Zo is het gewoonweg onmogelijk om een groot geldbedrag te lenen binnen vierentwintig uur. Wanneer u veel geld lenen wilt komt u terecht in een uitgebreide procedure. Zo wordt gecheckt of u geen betalingsachterstanden hebt, hoe hoog uw inkomen is (hiervoor zijn ook bewijzen nodig), zijn er zaken als onderpanden belangrijk voor de kredietverstrekker (hebt u een eigen woning?), en wordt alles zorgvuldig gewikt en gewogen alvorens men overgaat tot het verstrekken van een krediet of een lening. Wilt u echter een beetje geld lenen? Dan zijn er al wat meer kansen voor u.

Bij wie een beetje lenen?

Er zijn voldoende instanties die, tegen een hoge rente, u snel iets kunnen lenen. Bedenkt u echter wel dat tegen dit soort ‘spoedleningen” een hoge rente tegenover staat. U bent erg duur uit. Is dit het allemaal waard? Hebt u met spoed vandaag geld nodig? Is dat nog steeds het geval, dan bespreken wij in het kort waaraan u met voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor zo’n lening.

Waar u aan moet voldoen

Het wordt ook wel het “nieuwe lenen” genoemd. Snel opnemen en vaak binnen een maand weer terugbetalen. Voor bedragen vanaf €100,- tot en met €800,- kunt u bij vele kleine kredietverstrekkers terecht. Wilt u maar €100,- opnemen? Dan is de looptijd vaak ook kort, zo’n 15 dagen. De looptijd voor een geldbedrag van €500,- is meestal rond de 45 dagen. U hebt in de meeste gevallen het geld al binnen tien minuten op de rekening. Voorwaarden zijn o.a. dat u in Nederland woont en de Nederlandse nationaliteit hebt. In veel gevallen kunt u pas geld lenen vanaf negentien jaar tot zeventig jaar. Mocht u niet op tijd aflossen, dan is er bijna altijd een soort van vertragingsvergoeding van toepassing. Dit houdt in dat u bovenop het terug te betalen bedrag + rente, een extra geldbedrag betaald. Let u hierop! U moet bovendien al uw adresgegevens doorgeven en aangeven wie er voor u garant staat.

336x280