U hebt het zo snel mogelijk nodig

U hebt eigenlijk vandaag geld nodig maar u hebt geen idee hoe en bij wie u dit geld lenen moet of kunt? Via Vandaaggeldlenen.com is het mogelijk om erachter te komen wat u kunt doen om toch vandaag nog aan geld te komen. Onthoud echter dat wij zelf geen kredietverstrekker zijn en dat we zelf niet voor u kunnen bemiddelen.

Hoeveel hebt u nodig?

Allereerst is het van belang om te weten hoeveel geld u lenen wilt. Is het €100,-? Is het €500,-? Of hebt u nu direct €10.000,- nodig? Hoe kleiner het geldbedrag, des te meer kans maakt u om binnen 24 uur een geldlening te kunnen krijgen. In dit artikel komt u erachter waarom dat zo is. Let wel op: wij verstrekken geen advies. Beslissingen die u neemt naar aanleiding van dit artikel zijn door uzelf genomen. Wij proberen nooit te stimuleren om geld te lenen.

336x280

Waarvoor wilt u geld lenen?

Heel belangrijk voor ons is het om te weten waarvoor u een (kleine) lening nodig hebt. Is het omdat u bijvoorbeeld net niet deze maand kunt rondkomen? Of omdat uw koelkast het plotseling heeft begeven en u een nieuwe niet kunt betalen? Bij het aanvragen van een krediet of lening kijkt de kredietgever altijd naar het doel van uw investering. Aangezien u waarschijnlijk geen spaargeld hebt en u met uw loon niet goed kunt rondkomen, is het onwaarschijnlijk dat voor dit soort zaken een geldlening wordt verstrekt. En een punt van zorg is ook nog dat u het vandaag nog nodig hebt. Een kredietaanvraag kan in sommige gevallen soms weken duren, voordat deze is behandeld. Maar er zijn altijd andere opties die u eens kunt bekijken. Hieronder schrijven wij daar meer over.

Alternatieven

U kunt kiezen voor een minikrediet, van bijvoorbeeld Saldodipje. Dit zijn kleine leningen die u vandaag nog kunt opnemen. Wel is het belangrijk om te weten dat er vaak veel rente over dit soort leningen wordt gerekend. Een rekenrente van 10% is niet ongewoon. Bezoek de website van Saldodipje en bekijk de actuele rente welke zij rekenen.

Is het verstandig om te bedenken of u het geld echt nodig hebt. U kunt, in het voorbeeld van de koelkast, bijvoorbeeld ook kiezen voor een tweedehands product? Of u kunt geld lenen bij familie? Onderhands lenen heet dat laatste. Vaak vragen familieleden geen rente over het leenbedrag, waardoor u niets extra’s hoeft te betalen. Kijkt u tot slot bij de advertenties op onze website. Bij deze aanbieders kunt u vaak direct en snel geld opnemen.